понеділок, 2 листопада 2015 р.

Як виглядає рабство в сучасному світі?

Ідеться про економічне "рабство" і примус до постійної роботи. 
1. Сучасний раб працює без зупинки до самої смерті, тому коштів, зароблених їм за 1 місяць, вистачає на те, щоб оплатити житло за місяць, на їжу на місяць і на проїзд на місяць. Оскільки грошей завжди вистачає тільки на місяць, сучасний раб змушений працювати все життя до смерті. Пенсія - це теж велика фікція, тому раб-пенсіонер всю пенсію віддає за житло та на їжу і вільних грошей у нього не залишається.

2. Другий механізм прихованого примусу рабів до роботи - це створення штучного попиту на псевдопотрібні товари, які нав'язується рабу за допомогою піару, ТВ-реклами, розташування товарів на певних місцях у магазині. Сучасний раб залучений у гонку за "новинками", і для цього змушений постійно працювати.
3. Третій механізм - це кредитна система, за "допомогою" якої сучасні раби все більше і більше втягуються в кредитну кабалу через механізм "позичкового відсотка". З кожним днем борг  ​​сучасного раба все більше і більше, тому для того щоб розрахуватися з процентним кредитом бере новий кредит, не віддавши старий і створює піраміду боргів. Борг, постійно висить над сучасним рабом, добре стимулюючи його до роботи навіть за мізерну плату.
4. Четвертий механізм змусити працювати сучасних рабів на прихованого рабовласника - це міф про державу. Сучасний раб вважає, що працює на державу, а насправді працює на псевдо-державу, тому гроші раба йдуть в кишені рабовласників, поняття держави використовується для того, щоб затуманити мізки і щоб раби не задавали зайві питання, такі як: Чому раби не мають частки прибутку? Чому працюють все життя і завжди залишаються бідними? Кому перераховуються гроші виплачені рабами у вигляді податків?
5. П'ятий механізм - механізм інфляції. Зростання цін при відсутності росту зарплати раба забезпечує непомітне приховане пограбування раба. Так сучасний раб все більше і більше зубожіє.
6. Шостий механізм змусити раба безкоштовно працювати - це позбавити раба коштів на переїзд і покупку нерухомості в іншому місті або країні. Цей механізм змушує працювати на одному містоутворюючому підприємстві і "терпіти" кабальні умови. Інших умов у раба просто немає, а тікати нікуди і нема на що. 
7. Сьомий механізм - приховування інформації про реальну вартість праці раба, реальної вартості товару, виробленого рабом. і частки зарплати раба, яку забирає рабовласник через механізм бухгалтерського нарахування, користуючись незнанням рабів і відсутністю їх контролю над додатковою вартістю, яку собі забирає рабовласник. 
8. Щоб сучасні раби не вимагали своєї частки прибутку, віддати зароблене їх батьками, дідами, прадідами і т.д. замовчуються факти розграбування по кишенях рабовласників ресурсів, які були створені численними поколіннями рабів протягом тисячоліть.
9. Щоб раби навіть не замислювалися про те, що можна жити інакше, їх загнали в густо населені місця - міста, позбавивши їх можливості жити на землі і забезпечувати себе самим. Їм стали нав'язувати і вкорінювати в них неправдиві образи (багато грошей, мода, шопінг, круті тачки, айфони, Айпад і т.д.), прищеплювати їм помилкові цінності і відводити їх від істини.

Джерело: http://top.thepo.st/2018839/Kak-vyiglyadit-rabstvo-v-sovremennom-mire

Немає коментарів:

Дописати коментар